0

Zanggroep No Limit

zanggroep-no-limit-groep-op-Korenfestival-Terborg-Stad-Zingt-2014

Mogen wij ons even aan u voorstellen……………….. Wij zijn No Limit een zanggroep van enthousiaste dames uit Beek.
We hebben een gevarieerd repertoire van evergreens tot hedendaagse popsongs, die veelal meerstemmig worden gezongen.  Dit jaar vieren we ons 25 Jarig jubileum met 2 jubileumconcerten op zaterdag 2 en zondag 3 november in het Bargse Huus in ’s Heerenberg.

Onze dirigente is Mirjam  Verstegen en we worden begeleid door onze vaste pianist Hans de Leeuw en drummer  Henk Wenting.

Voor meer  informatie over ons koor bezoekt u onze website: www.nolimit-beek.nl

Dirigente:

Mirjam-Versteegen-Con-Brio-Etten-Korenfestival-Terborg-Stad-Zingt-2014Mirjam Verstegen dirigeert onze zanggroep sinds januari 2007. Zij heeft heeft een amateuropleiding tot koordirigente gevolgd en is zich via Unisono in Utrecht gaan specialiseren in vierstemmige koormuziek. Tijdens deze opleiding was ze dirigente van een kerkkoor. Daarvoor dirigeerde zij een kinder- en jongerenkoor.

Mirjam heeft tien jaar ervaring als zangcoach voor VMBO leerlingen en volgt momenteel piano- en zanglessen om zich te blijven ontwikkelen.

Haar doel met No Limit: op een ontspannen manier bezig zijn met populaire muziek, in samenwerking met pianist en drummer.

Pianist:

Hans de Leeuw is sinds mei 2009 de vaste pianist van ons zanggroep. Daarnaast vormt hij samen met celliste Renata Karasiak Duo Celliano. De muziek die zij op onder andere bruiloften, recepties, diners en begrafenissen spelen is een ideale combinatie van cello en piano.  Hun repertoire bestaat uit onder meer klassiek, pop, jazz, ragtime, gipsy, musical en film. Ook geeft Hans pionolessen aan leerlingen van alle leeftijden (5 tot 80 jaar).

Zijn kennis en ervaring heeft hij opgedaan bij het conservatorium in Arnhem. Daar studeerde hij het hoofdvak ‘piano’. Tijdens zijn studie verzorgde hij al regelmatig de pianobegeleiding van solisten en was hij de vaste begeleider van examenkandidaten ‘koordirectie’. Daarnaast begeleidde hij als pianist zomercursussen voor houtblazers in Hongarije.

Hans gaf verschillende concerten met een zangeres, was solo te horen bij recitals in de regio, zoals het Cultureel Centrum te Duiven, kasteel Slangenburg te Doetinchem en boerdeij ‘Wessel’ te Aalten.

Drummer:

Henk Wenting startte tijdens het lustrumconcert in november 2008 bij No Limit. Als kind al maakte hij op creatieve wijze zijn eigen drumstel. Later sloot hij zich aan bij een muziekvereniging waar hij begon met een tuba maar vanwege uitblijvend succes overstapte op de drum. Via de muziekvereniging heeft hij vervolgens lessen gevolgd aan een muziekschool.

In de jaren 70 speelde Henk een periode bij het jongeren kerkkoor te Didam. Daarna begon hij met het spelen in diverse bandjes. Samen met een goede muzikale vriend, genaamd Ed, richtte hij zelf zijn eerste band op. Hun repertoire bestond uit muziek van de Eagles, Creedence Clearwater, Rivival en Fleetwood. Met eigen nummers speelden zij onder andere tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, het voorprogramma van Normaal en Paradiso.

In de jaren 90 heeft Henk nog een tijdje bij een dweilorkest gespeeld en hierbij pronkzittingen begeleid. Daarna is hij langere tijd niet meer actief geweest in de muziek….uiteraard totdat No Limit op zijn pad kwam.

 

zanggroep-no-limit-logo-op-Korenfestival-Terborg-Stad-Zingt-2014Naam koor:                Zanggroep No Limit

Vestigingsplaats:      Beek

Naam dirigent:          Mirjam Verstegen

Naam secretaris:      Erna Mulling

Straatnaam:               p/s Averbeek 9

PC-woonplaats:        7037 BL Beek

Telefoon:                     –

E-mailadres:              info@nolimit-beek.nl

Site:                              www.nolimit-beek.nl

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.