0

Uitnodiging aan koren voor Korenfestival 2014

Arti Sacrum 26 juni 2014 150 jaar

Geachte Zangersvrienden,

Terborg, 04.04.2013

“Terborg – Stad Zingt ” 27, 28 en 29 juni 2014

De voorgaande korenfestivals hebben veel belangstellenden getrokken. Koren uit Terborg en verre omgeving traden op in de Sporthal de Paasberg. Alle koren konden op grote belangstelling van het publiek rekenen.

Voor wie het evenement niet kent: “Terborg – Stad Zingt” is het grootste korenfestival van de Gemeente de Oude IJsselstreek.

“Terborg – Stad Zingt ” wordt georganiseerd door het Mannenkoor Arti Sacrum.

Daarom nodigen wij met veel plezier uw koor uit voor het 3e  Korenfestival in Terborg

op,27, 28 en 29 juni 2014 in sporthal “De Paasberg”.

AMBITIENIVEAU

Het Mannenkoor Arti Sacrum ambieert een festival te organiseren met een regionale en landelijke uitstraling. De doelgroep bestaat uit de inwoners van Terborg en wijde omgeving, volksvertegenwoordigers, bestuursleden van organisaties en instellingen die betrokken zijn bij de gemeente Oude IJsselstreek, donateurs en sympathisanten van het Mannenkoor Arti Sacrum.

Het Terborgs Korenfestival is voor alle koren hét podium van actieve koorzangers. Een podium waar koren zich presenteren, elkaar inspireren en stimuleren. Aan dit festival kunnen 40 koren deelnemen, die in een middag- of een avondsessie zullen optreden. Het festival wordt gehouden in sporthal “De Paasberg” in Terborg.

De “spelregels” zijn eenvoudig. Elk deelnemend koor heeft een vrije keus van de muziekwerken, er zijn geen verplichte nummers en geen aanbevolen werken, gelieerd aan een bepaald onderwerp. Ieder koor zingt 30 minuten. Elk koor mag haar mooiste/beste werken uitvoeren. De prestaties zullen door een deskundige jury worden beoordeeld.

Deelname aan het festival is kosteloos. Onkosten voor dirigent of begeleidende musici zijn daarom geheel voor rekening van het betreffende koor, evenals de reiskosten. De organisatie beschikt niet over de middelen om in deze kosten tegemoet te komen.

Hoe kunt u inschrijven voor “Terborg – Stad Zingt”?

Ieder koor dat ooit heeft deelgenomen, krijgt een uitnodiging zich in te schrijven via bijgevoegd formulier. Deze uitnodiging gaat ook naar de koren die de laatste maanden hun belangstelling hebben laten blijken. Het is dus goed mogelijk dat we bij over intekening moeten overgaan tot loting. Om voor een gevarieerd aanbod te zorgen, delen we de koren naar genre in en vindt loting per groep plaats.

De inschrijvingstermijn sluit op 30 augustus 2013. In september 2013 verneemt u of u bent ingeloot. Ingelote koren vragen we vervolgens een borgsom te storten.

Dit bedrag (€ 50,-) krijgt ieder koor na deelname gerestitueerd, maar koren die zonder deugdelijke reden afmelden, zijn het geld kwijt. Maakt u dus nog geen geld over, maar wacht u tot december 2013 wanneer u verneemt of u bent ingeloot.

Tot slot…

Het aanmeldingsformulier kunt u per post of per e-mail retourneren. Digitaal aanmelden >>       Schriftelijk aanmelden >>

Let op: iedereen die zich per mail aanmeldt, krijgt van mij een bevestiging. Hebt u binnen een week niets vernomen, dan heb ik uw aanmelding niet ontvangen! Mocht u nog vragen hebben, mail ons even (theowolters60@hotmail.com ). Als andere koren in uw omgeving ook belangstelling hebben: het kopiëren van deze brief en het aanmeldingsformulier staat een ieder vrij.

Zie website: www.zangersfestival.nl

We hopen u te zien op onze volgende editie!

Met vriendelijke groeten,

De Organisatie:

Dhr. Th. Wolters
Industrieweg 94
7061 AV Terborg
Tel.nr. 0315 327269
e-mailadres: theowolters60@hotmail.com

Dhr.W. G. Tangelder
Lekstraat 31
7071 VB Ulft
Tel.nr. 0315 – 632546
e-mailadres: w.tangelder@hotmail.com

Dhr. Friso Linnenbank
Dorpsstraat 4b
7075 AD  Etten
Tel.nr. 06 – 48885274
e-mailadres: woonen.terborg@gmail.com

 

 

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.