0

Smartlappenkoor Hollands Glorie

Smartlappenkoor-Hollands-Glorie-Winterswijk-foto-zangersfestival-terborg-stad-zingt-2014Wij zijn een smartlappenkoor dat met veel enthousiasme zingt. Het koor komt uit Winterswijk, dat ligt aan de Duitse grens in de Gelderse Achterhoek.

Hollands Glorie is in deze samenstelling opgericht op 12 april 2005 door Joop Schreurs, die tevens als dirigent op een zeer enthousiaste en verdienstelijke manier, leiding geeft.
Hollands Glorie bestaat uit ca. 25 vrouwen en mannen en wij worden begeleid door een keyboard, bespeeld door Ali Horn.  U herkent een ieder van ons koor direct aan de kleuren van de kleding. Wij dragen nl. altijd: rood-wit-blauw en oranje, naar eigen inzicht te verdelen.

Smartlappenkoor-Hollands-Glorie-Winterswijk-Joop-Schreurs-zangersfestival-terborg-stad-zingt-2014

Dirigent Joop Schreurs

Ons repertoire bestaat uit smartlappen en andere, vaak zeer bekende, Nederlandstalige liedjes. Dit heeft meestal tot gevolg dat de mensen in de zaal lekker meezingen en er zo een paar gezellige uurtjes worden doorgebracht.  Daarnaast zingen we ook prachtige Kerstliederen, zodat wij in ook deze donkere maanden licht en vreugde kunnen brengen.

Smartlappenkoor-Hollands-Glorie-Winterswijk-logo-zangersfestival-terborg-stad-zingt-2014Naam koor:                Smartlappenkoor Hollands Glorie

Vestigingsplaats:      Winterswijk

Naam dirigent:          Joop Schreurs

Naam secretaris:      Joop Schreurs

Straatnaam:               Groenloseweg 9

PC-woonplaats:        7101 AA Winterswijk

Telefoon:                     0315 – 243193

E-mailadres:              joopschreurs@kpnmail.nl

Site:                              www.smartlapkoor.nl

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.