3

Reacties op Korenfestival via de mail

Goed om te lezen, wat een complimenten! Jullie hadden het ook heel goed voor elkaar. Nog bedankt voor de hartelijke ontvangst. Jullie kunnen echt terugkijken op een prachtig evenement.
Hartelijke groet,

Hans Alberse

Burgemeester Oude IJsselstreek

——————————————————————————————

Namens het Interparochieel kerkkoor Etten wil ik jou en Arti Sacrum feliciteren met de organisatie van het korenfestival. Voor zover wij het konden bekijken, was alles uitstekend verzorgd. De begroeting bij aankomst was geweldig, zo ook de begeleiding naar het Isala. Geen zangers die zich verloren voelden of niet wisten waar ze heen moesten. Alles OK! In het Isala nog koffie, drank en
broodjes en een uitstekende plaats om in te zingen. De presentatie was goed en het tijdschema werd nauwkeurig in de gaten gehouden. We hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Bedankt daarvoor.

Groet,

René Leijzer
secretaris IPK

——————————————————————————————

Wij van het koor “Forever” uit Silvolde willen jullie nog even bedanken voor de fijne dag die we gehad hebben op zondag 15 mei. Het was voor ons een hele ervaring op zo’n groot podium. En ook willen wij jullie bedanken voor de perfecte organisatie, het was geweldig Bedankt!.

Elly van Lent

——————————————————————————————

De tien leden van Hollands Glorie die er gisteren waren willen graag een heel groot compliment geven aan jullie. het was een lust om naar de koren te luisteren met veel kwaliteit en goede muziek installatie. nog maals mijn excuses dat het een keer in de zes jaar voorkomt dat we niet konden komen ik hoop dat het de volgende keer. mochten we uitgenodigd worden. het wel lukt.

GR Joop Schreurs
Hollands Glorie

——————————————————————————————

Al weer een beetje bijgekomen van het lange zangweekend? Waarschijnlijk zijn jullie nog bezig met het opruimen, neem ik aan. Als Multiple Voice vonden we het leuk om mee te doen en goed georganiseerd! We zijn benieuwd naar het jury rapport. De echtgenoot van één van onze koorleden heeft geluidsopnames gemaakt en hij heeft die avond gesproken met ‘de technische man van jullie’. Het schijnt dat jullie van elk koor opnames hebben gemaakt en als wij die opnames wilden hebben, moest dat aangevraagd worden en ‘de naam Wolters was gevallen’. Daarom mijn vraag, namens onze geluidsman: kunnen wij die geluidsopname krijgen?

Ik hoor het wel.

Met vriendelijke groet,
Ina Somsen,

——————————————————————————————

beste meneer Wolters en het Mannenkoor Arti Sacrum,

Via deze weg willen wij u bedanken en aangeven dat wij genoten hebben van de mogelijkheid om bij u op te kunnen treden met ons popkoor U-nique. Organisatorische zat alles goed in elkaar en we hebben mogen genieten van het spontane ontvangst en de begeleiding, welke ons flink wist te motiveren. Voor ons, popkoor U-nique was het optreden bij u, afgelopen zondag een succes! Hopelijk heeft u alle drie de dagen als een succes ervaren en hebben alle tijd en moeite die er ingestoken zijn door alle vrijwilligers geleid tot dat wat u als organisatie voor ogen had.

We hopen op een weerzien volgend jaar!

Met vriendelijke groeten,
Popkoor U-nique

——————————————————————————————

Hierbij onze complimenten voor de wijze waarop jullie deze dag(en) georganiseerd hebben. De persoonlijke opvang en begeleiding was allervriendelijkst en hulpvaardig. We hebben het met z’n allen als zeer positief ervaren! Jammer dat we niet langer konden/wilden blijven i.v.m. de voetbalwedstrijd Twente-Ajax, die via de radio in de auto erg spannend was om te volgen……

Met vriendelijke groet,
Bestuur Popkorn Nijverdal

——————————————————————————————

Bij deze wil ik je namens New Sound 78 bedanken voor een geweldig festival. Wij hebben er erg van genoten. Alles liep op rolletjes. Onze complimenten voor de organisatie. Jullie hebben werkelijk aan alles gedacht. Hopelijk wordt Terborg een traditie. Dus wie weet tot ziens.

Met vriendelijke groet,
Karin Eras, secretaris New Sound 78

——————————————————————————————

Korenfestival Terborg Stad Zingt weer succes

(Toegevoegd op: 15-05-2011)

Het Korenfestival Terborg Stad Zingt, dat afgelopen weekend werd gehouden, is opnieuw een groot succes geworden. Het programma begon vrijdagavond, maar ook zaterdag en zondag stonden veel verschillende koren uit de regio, maar ook uit heel Nederland op het prima verzorgde podium van het korenfestival. Waar de vrijdag en zaterdag het wat meer serieuze werk bracht, was het op zondag de bedoeling dat het publiek mee kon zingen en swingen bij de tientallen pop-, shanty- en smartlappenkoren. Het festival, dat bij sporthal de Paasberg in Terborg werd gehouden, trok het afgelopen weekend vele honderden bezoekers. De organisatie kijkt tevreden terug op het afgelopen weekend.

——————————————————————————————

Bij deze wil ik het Mannenkoor Arti Sacrum bedanken voor de goede organisatie van het korenfestival. De communicatie vooraf, de ontvangst, het begeleiden van de koren naar het Isala College en weer terug en tijdens ons optreden was perfect. Een groot compliment waard!!! Wie weet zien wij elkaar in de toekomst nog eens weer.

Met vriendelijke groeten,
namens koor “Gewoon Hollands”
Hanny Beijers.

——————————————————————————————

Wat was het zondagmiddag mooi- geweldig. En wat was alles goed georganiseerd. Ik zing bij Hollands Glorie, maar helaas kon ons zingen niet door gaan. Wie weet een volgende keer. Dus nog maals schitterend en leuke foto’s. Met vriendelijke zang groeten Agnes Aarnink

——————————————————————————————

Even een berichtje over het korenfestival. Wat hebben jullie ons een fantastische dag bezorgd, de organisatie klonk als een klok, wij zijn keurig opgevangen en begeleid daarvoor onze hartelijke dank!!!!!! NAMENS HET HELE AALTENSEVERGREENKOOR PETJE AF EN ZEG HET VOORT!

——————————————————————————————

Hallo, wij hebben Zondag j.l. met veel plezier mee gedaan aan het Korenfestival in Terborg. Het was heel gezellig maar vooral ook goed georganiseerd. Ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Geweldig!!!!!!! Het was een leuke ervaring om mee te mogen doen, tot een volgende keer.

M.v.g. Tineke Kreunen, koorlid van “Gewoon Hollands” uit Winterswijk.

——————————————————————————————

Namens Popkorn wil ik u allereerst bedanken voor alle goede zorgen tijdens het Korenfestival afgelopen zondag. Zelden hebben wij zo’n goed georganiseerd festival meegemaakt. Veel koorleden hebben dat nogmaals benadrukt afgelopen woensdag tijdens onze wekelijkse repetitie. Daarnaast kregen we ook veel vragen over de jurering tijdens het festival. Is daar al iets over bekend? Wij zijn heel benieuwd naar de beoordelingen van uw jury. Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Namens Popkorn Nijverdal
Nathalie Pas

——————————————————————————————

Afgelopen week-end hebben we volop genoten van het Korenfestival in de sporthal te Terborg. Het was een prachtig evenement.

Met vriendelijke groet,
Gonnie Lenderink
secretaris “Smartlappenkoor Janboel”
Gaanderen.

——————————————————————————————

Het is al weer een week geleden dat we bij jullie zijn geweest. Namens alle Boezemvrienden wil ik jullie allemaal bedanken voor de geweldige organisatie die jullie hebben neergezet. Ik weet niet of je ons optreden heb gezien, maar van onze dirigent kregen we in elk geval een pluim. Onze eerste pluim na 7 jaar. We hebben de zaal dacht ik wel meegekregen. Theo, nogmaals bedankt en misschien tot een volgend keer.

Groeten Ben

——————————————————————————————

Be Sociable, Share!
 • Twitter
 • Facebook
 • email
 • LinkedIn

reacties (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ben en Anita Simmes. schreef:

  Theo, bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  En ook alle mannen van Arti sacrum (en niet te vergeten vrouwen!)voor de perfecte organisatie van het korenfestival en vele werk achter de schermen wat er is verzet!
  Respect en complimenten!
  Hartelijke groeten,
  Ben en Anita Simmes

 2. Alma ten Bruin schreef:

  Hallo, organiseren jullie in 2012 een korenfestival?

 3. Christa Brinkman schreef:

  Hallo,

  Is er nog plaats voor een koor op het festival in juni 2014?

  Met vriendelijke groet,
  Christa Brinkman

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.