0

Popkoor Different Voices

popkoor-different-voices-gendringen-zangersfestival-terborg-stad-zingt-2014
Popkoor Different Voices uit Gendringen bestaat in 2014 alweer tien jaar!  En dat wordt groots gevierd met een jubileumconcert in Theater Amphion in Doetinchem op 29 november a.s. Het jubileumconcert heeft de titel ‘Totally Dutch’ meegekregen. U kunt  genieten van veel mooie nummers van Nederlandse artiesten. Van Anouk tot Krezip, van Lucifer tot Within Temptation, en nog veel meer…

Popkoor Different Voices staat onder leiding van Belinda Kamps. Speciaal voor het concert heeft het koor een regisseur aangetrokken in de persoon van Erik van der Zee. De nog naamloze band maakt het plaatje compleet. Het wordt een geweldige avond, waarvoor we u allen van harte uitnodigen.  Popkoor Different Voices bestaat uit ca. 35 vrouwen en 10 mannen (waar we supertrots op zijn). Het repertoire bestaat overwegend uit popmuziek van nu, maar ook van even geleden. En af en toe wordt er een uitstapje gemaakt naar een ander genre.  Laat u  vandaag verrassen!

Dirigente Belinda Kamps

“Als klein meisje hield ik al van zingen. Toen ik er oud genoeg voor was, werd ik lid van het plaatselijke kerkkoor en daarna, op de middelbare school, ging ik zingen in een twaalfkoppige soulband. Twijfelen over een vervolgopleiding hoefde ik niet: ik ging naar het Arnhemse conservatorium, waar ik klassieke zang studeerde bij Tom Sol. Ik ben er afgestudeerd als docerend en als uitvoerend musicus. Met die twee diploma’s op zak ben ik zangles gaan geven op verschillende muziekscholen, terwijl ik ook zelf regelmatig als zangeres optrad.

Toen ik in 2009 door Different Voices gevraagd werd om de koorleiding op me te nemen, heb ik aarzelend toegezegd. Ik bleek het dirigeren ontzettend leuk te vinden. Met ongelofelijk veel plezier leid ik de wekelijkse repetities en de optredens van het koor. Daarnaast heb ik inmiddels ook de leiding over de koren Unique uit Azewijn en Popkoor Akkoord uit Over-Betuwe

Nog steeds ga ik zingend door het leven. Als zangeres, zangpedagoog, coach en dirigent. En dat alles met hart en ziel.”

Naam koor:                Popkoor Different Voices
Vestigingsplaats:      Gendringen
Naam dirigent:          Belinda Kamps
Naam secretaris:     Marja Rietman
Straatnaam:              Grote Straat 6
PC-woonplaats:        7081 CE Gendringen
Telefoon:                     0315-681470
E-mailadres:             bestuurdifferentvoices@gmail.com
Site:                            www.differentvoicesgendringen.nl

 

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.