Over

Geachte Zangersvrienden

“Terborg – Stad Zingt ” 27, 28 en 29 juni 2014

De 1e editie van het korenfestival 16 mei 2009 heeft veel belangstellenden getrokken. Koren uit Terborg en directe omgeving traden op in de Sporthal de Paasberg. De 2e editie van het Terborgs Korenfestival in Terborg was op 13, 14 en 15 mei 2011.  Toen traden er gedurende 3 dagen 36 koren met in het totaal 1700 zangers op.Alle koren konden steeds op grote belangstelling van het publiek rekenen. Voor wie het evenement niet kent: “Terborg – Stad Zingt” is het grootste korenfestival van de Gemeente de Oude IJsselstreek.

“Terborg – Stad Zingt “ wordt georganiseerd door het Mannenkoor Arti Sacrum.

Daarom nodigen wij met veel plezier uw koor uit voor het 2e Terborgs Korenfestival in Terborg op 27, 28 en 29 juni 2014 in sporthal “De Paasberg”.  Het Terborgs Korenfestival is voor alle koren hét podium van actieve koorzangers. Een podium waar koren zich presenteren, elkaar inspireren en stimuleren . Aan dit festival kunnen 30 koren deelnemen, die in een middag- of een avondsessie zullen optreden. Het festival wordt gehouden in sporthal “De Paasberg” in Terborg.

De “spelregels” zijn eenvoudig. Elk deelnemend koor heeft een vrije keus van de muziekwerken, er zijn geen verplichte nummers en geen aanbevolen werken, gelieerd aan een bepaald onderwerp. Ieder koor zingt 30 minuten.  Elk koor mag haar mooiste/beste werken uitvoeren. De prestaties zullen door een deskundige jury worden beoordeeld. Deelname aan het festival is kosteloos. Onkosten voor dirigent of begeleidende musici zijn daarom geheel voor rekening van het betreffende koor, evenals de reiskosten. De organisatie beschikt niet over de middelen om in deze kosten tegemoet te komen.

Meer informatie over: aanmelden – digitale aanmelding schriftelijke aanmelding

Met vriendelijke groeten,

Theo Wolters,
voorzitter werkgroep
Terborg – Stad zingt“.

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn