0

Njoy Achterhoek

Njoy-Achterhoek-barbershop-closeharmony-korenfestival-terborg-stad-zingt-2014

Njoy is een vrouwen Barbershop & Closeharmony-koor dat in september 2002 is ontstaan uit een traditioneel vrouwen Barbershopkoor. Zoals de naam al doet vermoeden (uitspreken als “enjoy”) staat genieten en amuseren voor zowel de zangeressen als het publiek op de eerste plaats. Dit koor is uniek voor deze omgeving en heeft daardoor een regio-functie. De leden komen zowel uit de Achterhoek, Graafschap als de Liemers en zelfs ook al uit Duitsland.

Njoy-Achterhoek-logo-korenfestival-terborg-stad-zingt-2014Naast traditionele, herkenbare en leuke Barbershop songs zingen we ook herkenbare en leuke Closeharmony songs!
In beide zangstijlen zal de zang ondersteund worden door een natuurlijke presentation van beweging en lichaamstaal. Dit alles zal leiden tot een song dat een lust is voor oog en oor ! De keuze van de songs zal zowel jong als oud aanspreken! De songs worden over het algemeen in de Engelse taal gezongen maar ook Nederlands-talige songs staan ruimschoots op ons repertoire.

Njoy-Achterhoek-barbershop-Ferdi-Cornelissen-korenfestival-terborg-stad-zingt-2014Wij repeteren op maandagavond onder leiding van Ferdi Cornelissen, een ervaren en inspirerende Barbershop dirigent in de “Leemvoortschool” te Westendorp van 20.00 – 22.00 uur.
Enthousiaste vrouwen zijn van harte welkom!

Njoy is een koor dat bij een jubileumconcert, uitvoering, koffieconcert of ander evenement een indrukwekkend intermezzo/entertainment kan brengen! Voor een huwelijksdienst is dit koor een indrukwekkende vondst. Ook op bedrijfsfeesten, stads-/dorpsfeesten en kerstmarkten is dit koor een welgeziene en succesvolle groep!

Naam koor:                Barbershop & Closeharmony-koor Njoy Achterhoek

Vestigingsplaats:      Westendorp

Naam dirigent:           Ferdi Cornelissen

Naam secretaris:      Maike Cornelissen

Straatnaam:               Boerhaavelaan 21

PC-woonplaats:        7002 HT Doetinchem

Telefoon:                     0314 – 667740

E-mailadres:              Maikecor@hotmail.com

Site:                              www.njoyachterhoek.nl

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.