0

Kerstconcert Mannenkoor Arti Sacrum 10 december 2016 H. Georgiuskerk Terborg

Onder leiding van dirigent Charl Venus vindt op zaterdag 10 december 2016 ’s avonds in de H. Georgiuskerk  in Terborg het traditioneel geworden kerstconcert plaats. Het concert begint om 19.30 uur; de kerk is open vanaf 18.30 uur.

artisacrum_kerstconcert-lageresDit keer zal aan het Kerstconcert medewerking worden verleend door het dameskoor Luscinia o.l.v. Ben Simmes. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Julian Simmes op piano en Jelmer Simmes op viool. Het bijzondere aan deze avond is het optreden van solist Rolf Koster (oud Terborgenaar). Vanaf februari 2017 zal Rolf Koster in het hele land te zien zijn in Vive la France II. Een theaterconcert met de mooiste Franse chansons. Naast zijn theaterwerk treedt  Rolf Koster op als solist en met de acts Voulez Vous, Your Votes en Heidi und die Heino’s samen met Tony Neef en Brigitte Nijman.

Het mannenkoor Arti Sacrum wordt tijdens het zingen van The Little DrummerBoy begeleid door de 10 jarige drummer Jasper Franken. Het concert wordt besloten met Happy Christmas (War Is Over) in een gezamenlijk optreden van beide koren, solist en muzikanten. Tijdens het concert zal ladyspeaker Els Bakker de aanwezigen door het concert leiden.

De entree bedraagt € 7,50 (incl. pauzedrankje). Toegangskaarten zijn aan het begin van het concert aan de kerk verkrijgbaar en bovendien in de voorverkoop bij: Ziet Moar’s, Hoofdstraat 21 Terborg of per email bestellen bij theowolters60@hotmail.com

Be Sociable, Share!
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn

Laat een Bericht achter
Een foto bij uw reactie kan met een Gravatar.